Se medlemskaber

Fra 199,- om måneden

medlemskab

Fedtforbrænding

​Hos Form & Fitness har du alle muligheder for at komme af med dine overflødige fedtdepoter. Vi har et varieret udbud af kredsløbsmaskiner, så uanset hvilke gener du måtte have, er der en træningsform der passer til lige netop dit behov.

Der er ikke to løbebånd der er ens, og derfor tilbyder Form & Fitness løbebånd med forskellige spidskompetencer. Det gode gamle er ofte også det bedste, og når det gælder Technogym`s RunRace er det ingen undtagelse. Dette løbebånd er legendarisk pga. dets nøjagtighed og anvendes stadigvæk af Team Danmark til test af deres topatleter. Derudover kan båndet klare en helt ekstrem hældning på 25%, hvilket er utrolig gavnligt hvis du foretrækker at gå op af bakke i stedet for at løbe lige ud af landevejen. Til intervalløb anbefaler vi især de to Technogym Run Exite løbebånd med mulighed for let op- og ned-regulering af hastigheden, og til folk med overbelastede achillesener eller tilbagevendende skinnebensbetændelse anbefaler vi Cybex-løbebåndet, der har markedets mest skånsomme stødabsorbering. Har du tidligere haft svært ved at komme i løbeform pga. disse skader, vil du elske dette løbebånd.

Løb er uden tvivl den konditionstræning der stiller størst krav til kroppen pga. at stødene fra landingsfasen forplanter sig op igennem hele bevægeapparatet. Har du ankel, knæ eller rygproblemer, er Crosstrænere derfor ofte at anbefale, da du her får pulsen op uden at belaste dine led på samme måde som ved løb.

Stepmaskinerne er også en mulighed for at forbrænde fedt og styrke kredsløbet, men en stepmaskine styrker samtidig musklerne på samme måde som hvis man går op af trapper.

Har du dårligt bentøj, har Form & Fitness som et af de få centre på Amager, Technogym`s legendariske armcykel (Top XT), der er udviklet til at styrke størstedelen af de større muskelgrupper i overkroppen samtidig med at pulsen ryger op. Maskinen er fremragende erstatning for kajaktræning i de kolde vintermåneder, og anvendes både som forebyggende træning, samt som konditionstræning af såvel motionister som af topidrætsfolk.

Når man snakker konditionstræning og fedtforbrænding kommer man ikke udenom kondicyklen. Det er her de fleste kan holde en høj intensitet i længst tid, og dette er alfa og omega for resultatet af træningen. Alle vores kondicykler er fra Technogym, og vi har både sportssadler og en lidt bredere saddel til dem der foretrækker det.

Endelig har vi Concept 2 romaskinen til dig der er vild med indendørs roning. Her bliver du udfordret uanset dit niveau, for roning stiller store krav til teknik, styrke, kondition og udholdenhed.

For dig der godt kan lide at svømme, er der et dejligt 25 meter bassin, hvor du kan ligge og høvle baner så længe du orker.

Kredsløbstræning og vægttab

Når man træner for at tabe sig, er det ofte relevant at beregne sit energiforbrug. Alle vores kredsløbsmaskiner beregner dit kalorieforbrug under træningen, og så er det bare frem med lommeregneren. For at tabe et kilo fedt skal man forbrænde 7500 kalorier. En veltrænet person kan forbrænde mellem 700-1000 kalorier på en time, mens en utrænet person kun kan forbrænde 300-500 kalorier. Dette skyldes at den trænede har et større kondital, dvs. en større “motor” end den utrænede. For at forbedre konditionen er det vigtigt at få pulsen op, men det er hårdt at arbejde med høj puls i længere tid, så effektiv konditionstræning varer ofte maksimalt en halv time, og så er der langt til de 7500 kalorier.

Arbejder man derimod i timevis med lav intensitet, vil man opnå en større samlet forbrænding her og nu, men til gengæld vil man ikke forbedre konditionen nævneværdigt pga. den lavere arbejdspuls. Vi anbefaler derfor at man får lagt et program der både sikrer at konditionen forbedres, og samtidig indeholder en total træningsmængde som her og nu medfører et vægttab.

Muskelmassens reduceres med alderen

Fra vi er i slutningen af 20`erne, begynder vores muskelmasse at reduceres, hvis vi ikke gør noget aktivt for at forhindre det. Dette fald i muskelmasse er temmelig konstant indtil vi nærmer og 60-års alderen, hvorefter faldet sker 3 gange så hurtigt. Når muskelmassen reduceres falder forbrændingen. Desværre falder appetitten som oftes ikke, og resultatet deraf er, at vi ikke længere forbrænder den mængde kalorier vi indtager, hvorved overskudskalorierne lagres som fedt til ”dårlige” tider. I vores tid og med vores generelle levestandart kommer der ingen ”dårlige” tider, hvor kroppen skal tære på reserverne (læs fedtdepoterne). Resultatet bliver at vi stille og roligt bliver federe og federe som vi nærmer os de 40 år. Som 40-årig har du mistet ca 10 % af din muskelmasse siden du var 25. Det vil sige din forbrænding er tilsvarende lavere end da du var på toppen. Derfor er det sværere at smide de ekstra kilo, der ”lige pludseligt” har sneget sig på. Den gode nyhed er at man kan begrænse tabet af muskelmasse ved at træne regelmæssigt. Forsøg har vist at ældre der styrketræner har lige så stor relativ fremgang i muskelmasse som 20-årige, så det er aldrig for sent at gå i gang.

Træningens betydning for et varigt vægttab

For at tabe sig er det nødvendigt at kroppen er i energiunderskud, dvs. at man indtager færre kalorier end man forbrænder. Uheldigvis mister man både muskler og fedt, hvis man ikke motionerer samtidig med at man reducerer kalorieindtaget gennem kosten. Da muskelmassen er et meget aktivt væv, reduceres kroppens hvilestofskifte når der tabes muskelmasse, og det vil således være svært at holde vægttabet over længere tid. Dette ender næsten altid med at man oplever den såkaldte “yoyo-vægt” hvor man taber 5-10kg på kort tid, og efterfølgende tager det hele på igen. Vejen til varigt vægttab, kræver derfor at du aktiverer dine muskler så de udvikler sig og vokser, så du derved opretholder et højt stofskifte gennem hele forløbet.

Udover den høje forbrænding, er der mange andre fordele ved at øge muskelmassen, bl.a. at du får mere energi til hverdagens gøremål samt at du forebygger skader på bevægeapparatet. Ledgigtpatienter oplever op til 60 procent smertereduktion i led efter at have påbegyndt et styrketræningsprogram, og ældre reducerer risikoen for fald, og bliver i stand til at klare sig længere uden hjælp udefra.

Form & Fitness tilbyder

Hos Form & Fitness får du tilrettelagt et træningsprogram, der tager udgangspunkt i din fysiske form her og nu. I takt med at din fysik bedres kan du gratis booke en tid til en ny programlægning, hvor intensiteten øges og nye øvelser kommer til. Kun gennem fysisk aktivitet, fornuftig kost og moderat mådehold opnår du varig vægtredution. Glem alt om hurtige dyre kure… De virker kun i de 3 til 8 uger de varer og så tager du mere på end du tabte, grundet din forbrænding er helt nede. Tænk i stedet langsigtet og optimér dine chancer for succes ved at kombinere træning og kostomlægning.


Bestil en gratis prøvetime på 32 59 47 49

Book​ en gratis prøvetime på 32 59 47 49 eller udfyld formularen

Hør mere om vores fitnesscenter

Ønsker du at høre mere om vores fitnesscenter eller har du brug for hjælp til, at komme i gang med din træning, så er du mere end velkommen til at kontakte os.

Vores ansatte står altid klar til at rådgive og vejlede dig bedst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig! 

​Ring i receptionens åbningstid eller udfyld formularen

 
 
 
 
Book tid til i morgen eller senere:
 
OBS: Vi har ikke prøvetimer i weekenden
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

KONTAKT

Frankrigsgade 35 

2300 København S 

+ Find os på Google Maps​ 

Telefon: 32 59 47 49

Mail: info@formogfitness.dk

Cookie Policies

CENTERETS ÅBNINGSTIDER

Mandag-torsdag: 06.00 – 22.00

Fredag: 06.00 – 19:00

Weekend & helligdage​: 08.0​0 – 19.00​

Centeret er bemandet

Mandag: Kl. 8.30 – 12.30 & kl. 16.00 – 18.00

Tirsdag: Kl. 8.30 - 12.30 & kl. 16-00 - 18.00

Onsdag: Kl. 8.30 – 09.30 & kl. 11.00 – 12.30

Onsdag: kl. 16.00 - 22.00

Torsdag: Kl. 8.30 – 12.30 & kl. 16.00 - 22.00

Fredag: Kl. 8.30 - 12.30

Weekend: Kl. 10-00 - 13.00

OM FORM & FITNESS

Slank og i god form hele året, så tilmeld dig nu! Bestil din gratis prøvetime inkl. en gratis kropsanalyse. Form & Fitness, det gælder dit velvære!​

Følg med på Facebook

Husk at følg os på Facebook, for at holde dig opdateret. Vi ligger billeder, opdateringer om center og nyheder op.

Fitnessform equipment ApS CVR. NR: 13889708