Se medlemskaber

Fra 199,- om måneden

medlemskab

Yoga på din måde

Vores yogatimer henvender sig til alle aldre, køn og størrelser

Vil du i form på en behagelig og mindful måde, hvor du kan få lov til at udfordre dig selv i et tempo, du selv sætter? Yoga er en populær træningsform, fordi der findes så mange måder at dyrke det på, og grundlæggende handler yoga om, at du skal udvikle dig selv – både din krop og dit sind.

Form & Fitness på Frankrigsgade nær Amagerbrogade underviser i flere former for yoga, som du kan læse om her på siden. Vores yogastudie er beliggende på Amager, så der kommer deltagere fra hele København og omegn, herunder også Tårnby.

Du kan tilmelde dig her på hjemmesiden, men hvis du har spørgsmål til vores yogaundervisning, tilbud eller andet, så er du altid velkommen til at kontakte os.​

Hvad er vinyasa yoga?

Vinyasa yoga er også kendt som ”flow yoga”, fordi denne form går ud på at sætte flere stillinger sammen og udføre dem uden ophold, en efter en, i et mønster – et flow, der sættes af vejrtrækningen. Netop vejrtrækningen arbejder vi meget med i vinyasa, for det er med til at bestemme tempoet og rytmen i flowet.

Vinyasa yoga er en meget varieret form, da det er sjældent, et flow er som et andet. Vi bruger mange forskellige stillinger og opnår dermed stor variation i de muskler, der bruges. Med udgangspunkt i din egen vejrtrækning arbejder du dig hen mod en mere smidig krop og et balanceret sind.

Hvad er hatha yoga?

I hatha yoga forenes vejrtrækning, kropslig styrke og meditation. Det er den type yoga, mange tænker på, når de støder på begrebet. I hatha yoga arbejder man meget med statiske stillinger, og derfor egner den sig rigtig godt til begyndere, der måske prøver yoga for første gang.

Selvom hatha yoga er kendt for at være afslappende og en ”blidere” type yoga, så kan det stadig være såvel fysisk som mentalt udfordrende. En typisk lektion vil begynde med en nænsom opvarmning for at gøre musklerne varme og sindet fokuseret, derefter bevæger vi os typisk ind i flere forskellige stillinger, og så afsluttes timen med meditation.

Hvad er ashtanga yoga?

Vinyasa og ashtanga yoga bruges ofte synonymt, selvom de egentlig adskiller sig på flere punkter. Ligesom ved vinyasa, så består en session med ashtanga yoga af flere forskellige stillinger, som man bevæger sig ind og ud af. De to typer bruger også mange af de samme stillinger i deres flows. Der, hvor de adskiller sig, er i forhold til vejrtrækning.

Hvor vinyasa tager udgangspunkt i vejrtrækningen og lader denne styre flowet, så er flowet ved ashtanga yoga ikke bestemt af denne rytme, og man skal kunne holde stillingerne i længere tid ad gangen, hvilket gør den hårdere og stiller større krav til udøverens fysik og udholdenhed.

Er du nysgerrig? Book en gratis prøvetræning!

Har du lyst til at prøve yoga, men ved du endnu ikke helt hvilken type, der passer bedst til dig?

Vores yogatimer er for alle størrelser, mænd som kvinder, unge som gamle, og selv hvis du er begynder, kan vi finde et yogahold, hvor du kan være med og få en god oplevelse.

​Det er altid muligt at booke en gratis prøvetime, så du kan se, om yoga er noget for dig. Har du spørgsmål, kan du kontakte ostelefon, e-mail eller via kontaktformularen i bunden af siden. Vi ser frem til at træne med dig!

Udover yoga har vi også hold med f.eks. pilates, styrketræning – og meget, meget mere – inklusive fitness, svømmehal og sauna.​

Book​ en gratis prøvetime på 32 59 47 49 eller udfyld formularen

Hør mere om vores fitnesscenter

Ønsker du at høre mere om vores fitnesscenter eller har du brug for hjælp til, at komme i gang med din træning, så er du mere end velkommen til at kontakte os.

Vores ansatte står altid klar til at rådgive og vejlede dig bedst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig! 

​Ring i receptionens åbningstid eller udfyld formularen

 
 
 
 
Book tid til i morgen eller senere:
 
OBS: Vi har ikke prøvetimer i weekenden
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

KONTAKT

Frankrigsgade 35 

2300 København S 

+ Find os på Google Maps​ 

Telefon: 32 59 47 49

Mail: info@formogfitness.dk

Cookie Policies

CENTERETS ÅBNINGSTIDER

Mandag-torsdag: 06.00 – 22.00

Fredag: 06.00 – 19:00

Weekend & helligdage​: 08.0​0 – 19.00​

Centeret er bemandet

Mandag: Kl. 8.30 – 12.30 & kl. 16.00 – 18.00

Tirsdag: Kl. 8.30 - 12.30 & kl. 16-00 - 18.00

Onsdag: Kl. 8.30 – 09.30 & kl. 11.00 – 12.30

Onsdag: kl. 16.00 - 22.00

Torsdag: Kl. 8.30 – 12.30 & kl. 16.00 - 22.00

Fredag: Kl. 8.30 - 12.30

Weekend: Kl. 10-00 - 13.00

OM FORM & FITNESS

Slank og i god form hele året, så tilmeld dig nu! Bestil din gratis prøvetime inkl. en gratis kropsanalyse. Form & Fitness, det gælder dit velvære!​

Følg med på Facebook

Husk at følg os på Facebook, for at holde dig opdateret. Vi ligger billeder, opdateringer om center og nyheder op.

Fitnessform equipment ApS CVR. NR: 13889708