Træn i hele DK

Som medlem af Form & Fitness kan du træne i mere end 50 fitnesscentre i hele Danmark.

Som medlem hos os kan du nu træne i ethvert center som er en del af TrainAway’s platform. Så lige meget om du befinder dig på Sjælland, Fyn eller Jylland, vil du nu have et kvalitetfitnesscenter tæt ved dig, som du kan benytte.

Det bedste ved det er: For 30 kr. ekstra pr. måned får du adgang til +50 centre i DK og 1.500 klubber i hele verden, som du kan gæste træne i.

Tilføj Train Away til dit nuværende medlemskab (KUN guld) under vores medlemskaber (link til medlemsskab underside) eller kontakt os på mail.

Du kan allerede nu finde det direkte på vores hjemmeside og det er super nemt at komme i gang med. Opret en bruger på TrainAway’s platform første gang du vil finde et fitness center – herfra er det let at finde et center tær på din nuværende eller kommende lokation og booke en træning.

Din fordel gennem Train Like Home gælder også udenfor landets grænser, når det engang er tid til at rejse igen.

Vi giver dig nemlig mulighed for at holde formen ved lige, som du gør herhjemme.

Se vores medlemskaber

Book en gratis prøvetime på 32 59 47 49 eller udfyld formularen

Bestil din gratis prøvetime inkl. gratis kropsanalyse.

En prøvetime er altid med vejledning fra en af vores erfarne instruktører. Du vil blive præsenteret for vores faciliteter og får en gennemgang af vores unikke styrketræningsredskaber. Dit personlige træningsprogram bliver lagt når du er medlem.

Vil du gæstetræne på egen hånd eller vil prøve et hold, koster det 110 kr som vil blive refunderet ved indmeldelse indenfor 14 dage.

​Ring i receptionens åbningstid eller udfyld formularen