Bodytoning

​Er du en af dem, hvor vægten ikke rykker sig, lige gyldigt hvor meget du træner? Måske skyldes det, at din træning ikke er optimal! Det kan være svært, at finde den ekstra energi, der skal bruges til at yde bare lidt mere. Prøv Bodytoning så vil du opleve, at det ikke er svært at yde en optimal indsats. Du bliver inspireret af instruktøren, de andre deltagere og musikken. Det er lettere at træne hårdere og længere, når man har det sjovt samtidig!

I timen varmer vi op på stepbænke, hvor pulsen når et niveau der gør, at du forbrænder mange kalorier. Vi træner med håndvægte, xertubes og bodybar. Vi træner 1 time, så du både opnår en super fedtforbrænding samtidig med, at du får en veltrænet krop. En hård men effektiv time, med hurtigt og mærkbart resultat!
Har du lyst til forandring fra din normale træning eller trænger du bare til at komme i gang på en sjov og inspirerende måde så bestil en gratis prøvetime.

Gør det hellere nu, end i morgen!

Book en gratis prøvetime på 32 59 47 49 eller udfyld formularen

Bestil din gratis prøvetime inkl. gratis kropsanalyse.

En prøvetime er altid med vejledning fra en af vores erfarne instruktører. Du vil blive præsenteret for vores faciliteter og får en gennemgang af vores unikke styrketræningsredskaber. Dit personlige træningsprogram bliver lagt når du er medlem.

Vil du gæstetræne på egen hånd eller vil prøve et hold, koster det 110 kr som vil blive refunderet ved indmeldelse indenfor 14 dage.

​Ring i receptionens åbningstid eller udfyld formularen