Anti Doping Danmark / Dopingpolitik i Form & Fitness

Fra 01.07 2008 er det ved lov nr 430 af 29.05.2008, pålagt Motions og fitnesscentre at oplyse om de samarbejder med Anti Doping Danmark. Betaler et Fitnesscenter ikke til Anti Doping Danmark, skal det skilte med i centret og på deres Website. Samarbejdet indebærer at Anti Doping Danmark kommer på 2 uanmeldte besøg i løbet af et helt år.

​Der tages 2 urinprøver fra de medlemmer kontrollanterne finder interessante. Prøverne testes for ulovlige præstationsfremmende stoffer. Er prøven positiv, ekskluderes medlemmet fra alle fitnesscentre der samarbejder med Anti Doping Danmark.

Form & Fitness Frankrigsgade svømmehal, har indtil videre aldrig haft et samarbejde med Anti Doping Danmark, og vil givetvis heller ikke få det, med mindre omkostningerne for dette samarbejde sættes væsentligt ned, eller Anti Doping Danmark øger antallet af kontrolbesøg i centrene.

Vi mener de 12.000 Dkr samarbejdet koster om året, er givet bedre ud, til optimering og vedligeholdelse af træningsfaciliteterne.

2 årlige uanmeldte besøg… Det gør hverken fra eller til.

Ej heller, er det muligt at bede om et kontrolbesøg, skulle man ønske at få et specifikt medlem testet.​

Form og Fitness frankrigsgade Svømmehal er et mindre familiedrevet center. Gennem den personlige kontakt der kan være mellem instruktører og medlemmer, har vi et godt kendskab til de fleste af vores medlemmer. Det vil ikke være muligt at være misbruger af præstationsfremmende stoffer uden at ”snakken går” i centret.

​Form & Fitness fordømmer enhver brug og salg af ulovlige præstationsfremmende stoffer og gør opmærksom på, at brug eller salg af førnævnte stoffer medfører omgående bortvisning fra studiet, samt indragelse af medlemsskabet for altid. Skulle det konstateres at der handles med ulovlige præstationsfremmende stoffer i Form & Fitness vil de pågældende personer blive anmeldt til myndighederne.

Vi er stolte og glade for at være Amagers hyggeligste center, med de rareste og fredeligste medlemmer og vi vil gøre, hvad vi kan for at værne om den positive og sunde atmosfære der er i vores fitnesscenter. Det har vi altid gjort og det vil vi blive ved med.

Med en træningssal på 200 m2 under konstant observation af en instruktør, er det en smal sag at udpeje et medlem der udvikler sig abnormt. Observeres abnorm muskelvækst eller vægttab, tager vi en snak med medlemmet.

Misbrug medfører bortvisning – form & fitness…. Det gælder dit velvære!​

Book en gratis prøvetime på 32 59 47 49 eller udfyld formularen

Bestil din gratis prøvetime inkl. gratis kropsanalyse.

En prøvetime er altid med vejledning fra en af vores erfarne instruktører. Du vil blive præsenteret for vores faciliteter og får en gennemgang af vores unikke styrketræningsredskaber. Dit personlige træningsprogram bliver lagt når du er medlem.

Vil du gæstetræne på egen hånd eller vil prøve et hold, koster det 110 kr som vil blive refunderet ved indmeldelse indenfor 14 dage.

​Ring i receptionens åbningstid eller udfyld formularen