​Motion og styrketræning

​I Form & Fitness træner du i TECA Physiocable og i den guldprisvindende BRAVO serie fra Amerikanske Cybex. Physiocable-Unlimited Motion Physiocable er den nyeste linie med frie kabler inden for funktionel træning. Udviklet af Teca og designet til at forbedre den neuromuskulære stabilitet, styrke din CORE og proprioception:(evnen til at opfatte og kende placeringen af sin krop og muskel-ledsansen).

Physiocable tilbyder total frihed, hvilket giver mange varianter af træningsøvelserne samt sikrer en træning af hele muskulaturen. Med 2×80 kg i vægtdepotet er der også nok jern til de store drenge. Brugeren kan udøve både isolateralt såvel som bilateralt, siddende som oprejst, desuden kan disse multiplanære bevaegelser let integreres med andre øvelser og dermed påvirke hele den kinetiske kæde.

Physiocable garanterer forbedring af

  • Stabilitet
  • Balance
  • Koordinering
  • Styrke.​

Oplev og udlev en intens og effektiv High Intensity training. Physiocable giver brugeren mulighed for at fortage en komplet workout på meget kort tid. Fri bevægelighed og et uendeligt antal øvelser. Resultatet er en sikker, enkel og effektiv workoutoplevelse som du ikke finder andre steder!

Med professionel vejledning og tilrettelæggelse af dit individuelle træningsprogram, gør vi vores til at du når dine mål.

Rom blev ikke bygget på en dag!

​Derfor kan du ikke nøjes med mindre end 3 måneders vedvarende træning, for at vurdere, hvor godt det virker på din krop. Tilmeld dig nu, mød op til træningen og vi garanterer dig et godt resultat.

Book en gratis prøvetime på 32 59 47 49 eller udfyld formularen

Bestil din gratis prøvetime inkl. gratis kropsanalyse.

En prøvetime er altid med vejledning fra en af vores erfarne instruktører. Du vil blive præsenteret for vores faciliteter og får en gennemgang af vores unikke styrketræningsredskaber. Dit personlige træningsprogram bliver lagt når du er medlem.

Vil du gæstetræne på egen hånd eller vil prøve et hold, koster det 110 kr som vil blive refunderet ved indmeldelse indenfor 14 dage.

​Ring i receptionens åbningstid eller udfyld formularen